РАДИВИЛІВ:
учора, сьогодні, завтра
Меню сайту

Календар новин
«  Лютий 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829

Форма входу

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всего ответов: 20


Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 12:28

Головна » 2008 » Лютий » 28 » Плюс «мобілкізація» всієї округи
Плюс «мобілкізація» всієї округи
10:05

І в Радивилів, далекий від столиці та обласних центрів, владно прориваються нові прикмети цивілізації. Ринкові умови штовхають підприємливих людей на освоєння глибинкових „територій” бізнесу.

В році, що минув, у нашому райцентрі, принаймні в багатоповерховому секторі, поширювало свій вплив кабельне телебачення з програмами до 15 телеканалів. Багато хто встановив антени супутникового телебачення (адже нині мають вони вже відносно доступну ціну) – і великий світ став ближчим та зрозумілішим.

Відтак зріс попит на телевізори нового покоління кращих зарубіжних фірм. А попит, як відомо, диктує пропозицію, отож у райцентрі відкриваються нові відділи радіотелевізійної та побутової техніки з цілком пристойним вибором товарів. Тепер і за хорошим музичним центром, цифровим програвачем дисків, відеомагнітофоном чи відеокамерою вибагливому покупцеві не варто їхати казна-куди – достатньо завітати в магазини Радивилова.

Що там телевізори – домашні компютери, навіть нотбуки, схоже, перестають бути предметами розкоші. У райцентрі відкрилося магазини з їх продажу, можна оформити покупку в кредит. Багато хто цікавиться й принтерами, сканерами, цифровими фотоапаратами.

Ну, а щодо утвердження на наших теренах мобільного звязку, то достатньо завітати в радивилівські загальноосвітні навчальні заклади, щоб пересвідчитися: мобілки носять навіть діти молодшого шкільного віку. Зрозуміло, поки що далеко не всі. Але інтерес до стільникового звязку зростає – в Радивилові зявився відділ з продажу мобільних телефонів та аксесуарів до них. На території району встановлюють нові підсилювальні станції кампаній стільникового зв’язку – значить, мобільний зв’язок стає надійнішим і привабливішим для потенційних клієнтів.

Просмотров: 1194 | Добавил: jasc51 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz